Hogyan Tökéletesítsd A Szalonod Instagram Profilját És Szerezz Új Ügyfeleket 4 Lépésben?

INSTAGRAM ÚTMUTATÓ
E-BOOK
SZÉPSÉGIPARI SZAKEMBEREKNEK

E-BOOK

INGYENES LETÖLTÉS

Akármilyen szépségipari szakterületen is dolgozol, az Instagram nagyon fontos szerepet játszik az új klienseid megszerzésében.

Ha szakember választásra kerül a sor, akkor az Instagram oldalad az elsők között van, amit fel fog keresni a potenciális kliensed. Nagyon nem mindegy tehát, hogy mivel találkozik ott.

Tudom, hogy egy profi Instagram oldal elkészítése nem könnyű feladat. Az útmutatóm célja az, hogy ezt a folyamatot megkönnyítse számodra és támpontokat adjon, ami mentén érdemes haladni.

Instagram-útmutató-ebook-2

Mire számíts az e-bookban:

HOGYAN ÉS MIÉRT VÁLTS ÜZLETI PROFILRA

Az üzleti profil számos olyan hasznos funkciót rejt, ami a személyes profilnál nem elérhető. Az üzleti profilt felhasználva pontosan meghatározhatod, hogy mikor tedd fel a posztjaidat a legnagyobb elérés érdekében.

A TÖKÉLETES PROFILKÉP ÉS FELHASZNÁLÓNÉV

Sokan nem fektetnek elég energiát a felhasználónév és profilkép kitalálásába, pedig elsőként ezzel találkoznak a klienseink. Tudd meg, milyen profilképet és felhasználónevet használj, a magasabb számú profil látogatás érdekében és hogyan használd őket, hogy messziről is felismerjenek.

A TÖKÉLETES BIO (LEÍRÁS)

150 karakternyi hely áll a rendelkezésünkre, hogy meggyőzzük a potenciális kliensünket, hogy megéri követni minket. Tudd meg, hogyan vezesd a nézelődőket egyenesen a vállalkozásodhoz, és szerezz hatékonyabban vendégeket a bemutatkozóddal.

A TÖKÉLETES POSZTOLÁSI STRATÉGIA

A posztolás mennyisége, tipusa és időpontja kiemelten fontos a siker érdekében de elkészítésük és kitalálásuk sok energiát és munkát igényel. Tudd meg, milyen tipusú posztokkal építhetsz fel bizalmat a klienseidben, hogy a leggyorsabban időpontot is foglaljanak.

Akik már letöltötték:

Az ügyfélszerző Instagram profil
csak egy kattintásnyira...

Átalakult az Online Beauty Salon

Nézd meg az új honlapunkat!