28 Napos Posztolási Terv Szépségipari Vállalkozóknak

AMI FÉLRETESZI A KÉRDÉST: MIT POSZTOLJAK MA?

Az Ügyfélszerző Posztolási Terv

Ha szeretnél egy olyan Instagram profillal rendelkezni, ami képes meggyőzi a profilodra látogatókat, hogy a nagy versenyben nálad foglaljanak időpontot, és jól jönne egy bevált terv, amit követhetsz a célod eléréséhez, akkor a 28 napos posztolási terv garantáltan a legjobb választás számodra.

MIRE SZÁMÍTHATSZ A POSZTOLÁSI TERVBEN

4 HÉT - 28 EGYEDI POSZT

A posztolási tervben 4 hétre előre minden napra pontosan meg van adva, hogy mit posztolj, aminek köszönhetően, neked már nem kell sok időt a posztok kitalálására fordítanod. A posztolási tervvel az Instagram oldalad egy igazi ügyfélszerző gépezetté alakíthatod, amely hatékonyan építi a potenciális klienseid bizalmát.

RÉSZLETES LEÍRÁSOK ÉS KÉPEK A POSZTOKHOZ

A posztolási tervben a 4 hét azonos napjaihoz azonos téma tartozik, de különböző megközelítéssel. A posztokhoz részletes és képekkel is illusztrált magyarázatot kapsz, ami alapján könnyedén el tudod készíteni a sajátjaidat.

KÉPSZERKESZTŐ OKTATÓVIDEÓ

Az oktatóanyagban használt alkalmazás segítségével, akár 5 percre lecsökkentheted a posztok elkészítési idejét. Az előre elkészített sablonokon már csak a képeket és a szövegeket kell kicserélned, ami után már töltheted is fel az Instagram oldaladra.

POSZTIDŐZÍTŐ OKTATÓVIDEÓ

A posztidőzítő alkalmazás segítségével egy délután alatt, akár egy hónapra előre elkészítheted a posztjaid, és az időzítésnek köszönhetően automatizálva, mindig akkor jelentheted meg azokat a követőidnek, amikor a legaktívabbak, neked pedig nem kell napi szinten a posztolással foglalkoznod.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

A 28 Napos Posztolási Terv
csak egy kattintásnyira...

ÁR: 4500 FT

RÓLAM

Online marketing szakértőként weboldalak és webáruházak építésével, valamint online marketing tanácsadással foglalkozom. 2018 óta kifejezetten szépségipari vállalkozóknak segítek könnyen fenntartható és hatékony online ügyfélszerző rendszerek felépítésében és Facebook, valamint Instagram hirdetésekkel a kiszámítható és erősen profitábilis ügyfélszerzésben.

Nyerges Viktor

Hogyan jutok hozzá az anyaghoz?

Amint megérkezett a fizetésed, értesítést kapsz, hogy hozzáférést kaptál az anyaghoz. Az anyagot belépés után a honlapon tudod majd elérni.

Hogyan tudok fizetni az anyagért?

Banki átutalással vagy bankkártyás fizetéssel tudsz fizetni. Banki átutalás esetén a rendelés befejezésekor kapsz egy számlaszámot, ahova el tudod utalni a tréning árát. Bankkártyával pedig a Barion felületén keresztül tudsz fizetni.

GYAKORI KÉRDÉSEK

A tréning szépségipar összes szakterületének ajánlott. Nem számít, hogy körömös, fodrász, kozmetikus vagy sminkes a szakterületed.

Ha a bankkártyás fizetési módot választod, akkor a fizetésed azonnal megérkezik hozzánk, és 1-2 percen belül már meg is tudjuk adni neked a hozzáférést.

Banki átutalás esetén az átutalás csak bankon belüli átutalás esetén teljesül azonnal (Erste bank). Más bank esetén az átutalás 4-12 óra alatt teljesül, és a hozzáférést ezt követően tudjuk megadni.

Természetesen igen. A telefonodról is bármikor meg tudod nyitni a tréninget, amikor épp van egy kis szabadidőd.

Abszolút. A posztolási tervet követve, így már az elejétől kezdve egy nagyon jó minőségű profilt fogsz tudni építeni, és renget hibától megkímélheted magad. A fejlődésed pedig nagyságrendekkel jobb lesz, mintha innen-onnan kapott tippekkel próbálkoznál.

Abszolút. A szépségipari szolgáltatók száma folyamatosan nő és vele együtt a vendégek megszerzéséért és megtartásáért folyó verseny is. Egyre többen látják a marketing fontos szerepét az üzletükben, ezért mindent meg kell tennünk, hogy a legjobbak közé tartozzunk. A posztolási terv a legjobb szalonok (külföldi és magyar egyaránt) bevált stratégiái alapján került összeállításra, ami a legjobb eredményeket hozza a tulajdonosoknak. Ha 2490 Ft-ot nem ér meg neked, hogy versenyben maradj, akkor nem ajánlom a tréninget. Viszont ha költöttél már tréningre, akkor láthatod, hogy ez az anyag szinte ingyen van! :) 

A megrendelést követően 1-2 percen belül kapni fogsz egy e-mailt, ami tartalmazza a belépési adataidat (felhasználónév és jelszó). 

Amint megkaptad az értesítést, hogy elkészült a hozzáférésed, a belépés után a főmenü “Tréningeim” menüpontja alatt fogod elérni az anyagot.

A tréning nem csak 28 napra szól. A 29 napon kezdődik újra a 28 nap 1. napja. Tehát a stratégiát utána is tudod majd folytatni.